Rammer om mad og måltider i skolen

NCS Seminar ved Karen Wistoft m.fl.

21.11.2018 | Helle Klareskov

Dato tor 10 jan
Tid 13:00 15:00
Sted DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV, Bygning D, Lokale 170

Vi præsenterer forskningsresultaterne af vores toårige projekt ”Rammer om mad og måltider i skolen” efter følgende tidsplan:

13:00-13:10 Velkommen v Professor Karen Wistoft
13:10-13:30 Præsentation af projekts overordnede idé og design inkl. metoder v Adjunkt Mikkel Stovgaard
13:30-13:40 Gennemgang af konklusioner fra litteraturstudie v Adjunkt Mikkel Stovgaard
13:40-14:00 Læringsforudsætninger og måling af elevers koncentration i interventionsstudiet v Videnskabelig Assistent Mathias Thorborg
14:00-14:20 Hvad bliver der spist og hvor meget? v Ulla Kidmose og Kamilla Kragelund, FOOD AU
14:20-14:40 Gennemgang af interventionsstudiets konklusion og anbefalinger v Professor Karen Wistoft
14:40-14:50 Spørgsmål og diskussion
14:50-15:00 Afrunding v Fødevarestyrelsen


Dato: 10. januar 2019, 13.00-15.00

Sted: DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV, Bygning D, Lokale 170

Pris: Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig

Deadline for tilmelding: 6. januar 2019

Tilmeld dig her


Seminar