man 16 mar
09:30-16:00 | Aarhus University, Trøjborgvej 82-84, 8000 Aarhus C, Building 1915, Room 224
Quantitative ethnography and data science methods in educational research - Focus on text analysis
This is the first of three mixed methods courses arranged by NCS, Aarhus University. Lecturers: Morten Misfeldt, KU, and Jonas Dreyøe, AAU
tir 28 apr
09:00-16:15 | Preben Hornung Stuen, Studenterhusfonden, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Bæredygtig pædagogik
Hvordan kan vi skabe en bedre og mere bæredygtig verden? Blandt politikere, i medierne og blandt borgere er det tidens mest presserende spørgsmål. Også på daginstitutionsområdet er der en markant interesse for at drøfte og iværksætte initiativer, der kan skabe en mere bæredygtig verden for landets yngste medborgere lige fra maden til pædagogikken. På konferencen vil en række pædagogiske forskere, beslutningstagere fra kommunerne og praktikere fra institutionerne og pædagoguddannelserne give deres svar på de spørgsmål og på mange flere.
man 18 maj
09:30-16:00 | Aarhus University, Nobelparken, Building 1483, Room 444
Designing and conducting Mixed Methods research in education and pedagogy
This is the second of three mixed methods courses arranged by NCS, Aarhus University. Lecturer: Morten Frederiksen, AAU