09.09.2020 |

International undersøgelse skal kortlægge, hvad corona har betydet for skolen

Ny stor international undersøgelse skal sammenligne, hvordan undervisningen og læringen i skolen er blevet påvirket af coronapandemien i forskellige lande, og hvordan de foranstaltninger, der er indført, har bidraget til håndtering af udfordringerne.

10.06.2020 |

Samfo projektet

Nye samarbejds- og organiseringsformer i folkeskolen

04.05.2020 |

Oversigt over formidling i forbindelse med Corona

Her kan du finde en liste med links over medieindlæg i forbindelse med Corona-krisen

28.04.2020 |

4 forskere: Det ved vi om nødundervisning under coronakrisen

En forskergruppe fra Aarhus og Syddansk Universitet med professor Lars Qvortrup i spidsen har undersøgt elevernes læring, trivsel og sociale relationer under karantænen. Skolelukningen går ud over elevernes sociale trivsel, og en femtedel føler sig ensomme, viser nogle af de vigtigste resultater.

21.04.2020 |

Lone Svinth, lektor og vicecenterleder i NCS, deltog som ekspert i DRs Tæt PÅ

I forbindelse med genåbning af skoler og daginstitutioner deltog Lone Svinth, NCS i DRs tema TÆT PÅ den. 13. april sammen med Andreas Rasch-Christensen, VIA. Du kan læse spørgsmålene og eksperternes svar her.

Viser resultater 1 til 5 ud af 46

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

man 11 nov
15:00-16:30 | Online
Kunstig intelligens som hjælp til at opdage risikoindikatorer for vold mod børn
Overgreb mod børn er selvsagt værd at forhindre - for børnenes, den der begår overgrebets og samfundets skyld. Men hvordan gør vi så det. Kan kunstig intelligens hjælpe?