Smagsdidaktik

”Smagsdaktik” er overskriften på en række projekter, der alle sammen indgår i en samlet forskningsenhed:

Titel: Smag for Livet
Tværdisciplinært Center. Parter fra SDU, KU, UCL, UCSj og DPU. Centeret støttes af Nordea Fonden med i alt 42 mio. kr. Periode: august 2014 til august 2018.

Titel: MIT Kokkeri (II)
Børnekogebog og madklubber. Effektstudie. Parter: DPU, Komiteen for Sundhedsoplysning, Haver til Maver. Det samlede projekt støttes af Nordea Fonden med 9,1 mio. kr. Periode: august 2016 - dec. 2018.

Titel: Haver til Maver udbredelse, projekt II: Fagintegration.
Videnskabeligt litteraturstudie. Grundbevilling til Haver til Maver udbredelse fra Nordea Fonden på 10 mio. kr. Periode: januar 2017 - dec. 2017.

Titel: Rammer om skolemad
DCA/DPU. Videnskabeligt litteraturstudie og efterfølgende skoleintervention. Midler fra Fødevarestyrelsen i alt 2,5 mio. kr. Periode: nov. 2016 til nov. 2018.

Titel: Haver til Maver pilotprojekt: efteruddannelse
Fagintegration og pædagogisk praksis. Periode: februar 2017 - oktober 2017.

Titel: Vild MAD
Evaluering og forskningsbasering. Grundbevilling på 8,2 mio. kr. til MAD c/o Noma fra Nordea Fonden.

Deltagende institutioner: DPU/AU, UCL, UCSjælland, KU og SDU